TERMENI SI CONDITII

1. INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul web bibiscom.ro este administrat de S.C. BIBIS COM SRL cu sediul social in com. Plesesti, jud. Buzau, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Buzau J10/558/2003, RO15564229. 

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului bibiscom.ro si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
bibiscom.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe bibiscom.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. BIBIS COM SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail [email protected]

4. LIMITARE RASPUNDERE bibiscom.ro

Site-ul bibiscom.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului bibiscom.ro, partial sau in totalitate.
S.C. BIBIS COM SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru posibilele erori de orice natura care apar pe site-ul bibiscom.ro.

5. PROTECTIA DATELOR

Ne-am aliniat noilor regulamente europene in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal si securitatea datelor clientilor nostri. Toate detaliile sunt disponibile in sectiunea Politici de Confidentialitate