Despre noi

Infiintata in anul 2003, BIBIS COM vine in intampinarea clientilor sai cu echipamente si piese de schimb pentru toata gama de productie industriala.

Avand ca target satisfacerea cerintelor clientilor si colaboratorilor, profesionalism si calitate, conditii economice cat mai rezonabile, societatea noastra se adreseaza unitatilor de productie din cadrul industriei alimentare, constructoare de masini, metalurgice, industriei textile, etc.

Incepand cu anul 2014 devenim importatori CHIARAVALLI (producator important de reductoare, motoare si echipamente de transmitere a puterii mecanice) si MEGADYNE (producator renumit pentru curele, benzi transportoare).

In anul 2017 am semnat un contract de colaborare ISB ITALIA – producator de rulmenti, articulatii sferice, tehnica liniara, etansari si alte componente de transmisie a puterii mecanice.

La inceputul anului 2018 am inceput colaborarea cu producatorul danez de termoregulatoare BOE-TERM.

BIBIS COM este etalonul marilor producatori industriali cand acestia au nevoie de un furnizor de incredere, dinamic si deschis pentru o colaborare reciproc avantajoasa.